Kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Voor niet gepersonaliseerde producten:
Als het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst ontbinden. Dit , mits het artikel in ongebruikte en onbeschadigde staat is (met uitzondering van gepersonaliseerde sieraden)..

Na ontbinding dient u binnen 14 dagen het product retour te sturen. Wij crediteren binnen 14 dagen na ontbinding conform wetgeving.
U mag het omruilen of u krijgt het geld terug (met uitzondering van gepersonaliseerde sieraden).
U dient wel vooraf contact met ons op te nemen per email via klantenservice@geefeenpersoonlijkcadeau.nl of via onze klantenserviceformulier, anders worden retourzendingen niet in behandeling genomen.
Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Gepersonaliseerde producten:
We verkopen ook producten die speciaal voor u ontworpen en/of gemaakt zijn (bijvoorbeeld met gravering, foto, vingerafdruk of een sieraad met een naam); op deze producten geldt geen retour en ruilrecht. Tenzij wij (geefeenpersoonlijkcadeau.nl) een fout hebben gemaakt bijv. een verkeerde naam/tekst gegraveerd, natuurlijk mag het artikel dan geruild of geretourneerd worden.
Indien u als klant bij het bestellen een verkeerde naam of etc heeft opgegeven is het ruilen of retourneren niet mogelijk.
Wij vragen u daarom zeker te zijn van uw bestelling en alls uitvoerig te controleren.