Goedkope Trouwringen Zilver? Welke kies jij? Uniek en Persoonlijk✓

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Hoe maak je een ring nu echt heel persoonlijk wanneer je die aan iemand cadeau wilt geven? Ons antwoord: graveer een naam of een andere tekst in het sieraad! Voor jou én voor de ontvanger van de ring is dit het mooiste aandenken ooit. Bij Geefeenpersoonlijkcadeau.nl besteld u voor heel scherpe prijzen zilveren ringen met uw naam, of die van een ander, die speciaal voor u van een naam of een tekst naar keuze worden voorzien. Onze graveerservice is daarbij ook nog eens gratis! Dus zoekt u naar de snelste en beste manier om jouw mooie vriendschapsring te kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Graveer jouw naam

Iedereen heeft natuurlijk andere wensen wanneer het aankomt op de naam die hij of zij in een zilveren ring wil laten zetten. Veelgemaakte keuzes zijn bijvoorbeeld de naam van een partner of de namen van kinderen. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om naar de naam nog iets anders aan de ring toe te voegen, zoals een datum of een mooie boodschap. Waar je ook voor kiest, je geeft het heel gemakkelijk aan ons door via de website. Dan hoef je alleen nog maar een lettertype en een uitlijning te kiezen, en vervolgens wordt je opdracht direct in behandeling genomen.

Kies uit de vele mogelijkheden

We bieden ook nog vele opties om uw zilveren ring met tekst verder te verfraaien. Zo kunt u naast de naam nog vele tekens of karakters toevoegen om een extra persoonlijk tintje te creëren. Een andere populaire mogelijkheid is het graveren van een vingerafdruk – een afbeelding die niet alleen 100% uniek is, maar die er ook nog eens stijlvol en origineel uitziet op het sieraad. Heb je verder nog vragen of suggesties? Het is goed mogelijk dat we je ook daarmee kunnen helpen, dus aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

Wat maakt deze zilveren ring met naam nog leuker?

Wij produceren tegen de allerscherpste prijzen: voor €39,95 kun je bij ons al ringen aanschaffen. Voor dat geld krijg je een professioneel vervaardigde zilveren ring van het beste materiaal: we gebruiken bij de productie alleen 925-Sterling zilver. En als je nu bestelt, heb je het sieraad al binnen zeven werkdagen in huis! Geefeenpersoonlijkcadeau.nl is, kortom, de ideale plaats om jouw persoonlijke ring te kopen.