WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Gegraveerde zilveren ringen met tekening

Een ring is een sieraad dat al eeuwen gedragen wordt. Ook nu nog is het een van de populairste soorten sieraden. Dat is logisch, een ring past eigenlijk bij elke outfit. Afhankelijk van je stijl kan je voor een ring kiezen in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een mooie opvallende ring bij een aparte outfit, of houd het simpel en kies voor eenvoud zodat de ring ook voor alledaags gebruik geschikt is.

Nog leuker is het om de ring persoonlijk en uniek te maken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een gravering. In ons assortiment vind je zilveren ringen van 10 mm breed die je kan laten graveren. De ring is gemaakt van echt zilver (925 sterling) en heeft daarom een mooie glanzende look.

Met het graveren van ringen heb je heel veel opties. Bij een tekening kan je denken aan een tekeningetje van je kinderen of kleinkinderen. Misschien een symbool dat veel betekenis voor je heeft. Maar ook tekst is mogelijk. De naam van je geliefde, kinderen of familie. Of een datum die veel voor je betekent, zoals een geboorte- of trouwdatum. Tekst hoeft niet per se te worden gezet in een saai lettertype, je kunt er ook voor kiezen om de tekst te laten graveren in iemands handschrift als je daar een voorbeeld van hebt. Zo heb je een unieke, maar ook zeer persoonlijke ring met veel emotionele waarde.

Dit maakt dat een zilveren gegraveerde ring ook zeer geschikt is als cadeau. Doordat je de ring zo persoonlijk kan maken, is het een geschenk dat iedereen kan waarderen. De gravering kan aan de buitenkant worden gezet zodat iedereen het kan zien, maar je kunt er ook voor kiezen om de gravering aan de binnenkant te laten zetten. Zo kan je bijvoorbeeld twee ringen bestellen voor jou en je partner. Laat een betekenisvolle tekst zetten aan de binnenkant zodat jullie beide een mooie zilveren ring dragen waarvan alleen jullie weten dat er een waardevolle tekst aan de binnenkant zit.

De graveringen worden met een machine in de ring gezet. Deze machine gaat uiterst secuur te werk. Zo zorgen we ervoor dat de gewenste tekening of tekst exact kan worden nagemaakt in de zilveren ring.