WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Ringen met tekst, handschrift, vingerafdruk of eigen tekening

Een ring is enerzijds een tijdloos sieraad dat goed staat bij elke outfit en anderzijds kan het een persoonlijk en dierbaar voorwerp zijn. Bij ons is het mogelijk om zo’n unieke en persoonlijke ring te laten maken.
Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten ringen, voor iedereen is wel een ring te vinden die bij zijn of haar stijl past. Dit brede assortiment bevat dan ook verschillende maten. Je kunt kiezen uit ringen van 3, 6 en 10 mm breed. Verder kan je bij onze ringen kiezen uit twee soorten afwerkingen, zo kan je gaan voor een mooie glanzende afwerking of een subtielere elegante matte afwerking. Welke ring je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van authentiek 925 sterling zilver. Wij leveren alleen ringen van topkwaliteit zodat elke klant tevreden weer naar huis gaat.
Nu kan je een prachtige zilveren ring nóg mooier maken door er een persoonlijke draai aan te geven. Dit kan je doen door verscheidene dingen erin te laten graveren, dat bij ons overigens geheel gratis is. Graveren kan op de volgende manieren:

Zilveren gegraveerde ringen met tekst

Bij tekst kan je aan van alles denken. Een persoonlijke quote die jouw erg dierbaar is, een woord dat je doet denken aan je partner, je kan het zo gek nog niet bedenken of je kan het laten graveren in een ring.

Zilveren gegraveerde ringen met handschrift

Je kan ook een handschrift laten verwerken in de ring. Wij gaan gespecialiseerd te werk en kunnen met onze machines elk handschrift exact namaken en graveren. Je kunt ervoor kiezen om dit aan de binnenkant te graveren, zo is het een geheim is of je laat het aan de buitenkant graveren om het aan iedereen te laten zien. Het handschrift kan in zwart worden gezet zodat deze meer opvalt of je laat het zilver zoals de rest van de ring.

Zilveren gegraveerde ringen met Vingerafdruk

Vingerafdrukken zijn vooral heel mooi voor ringen voor koppels. Draag bijvoorbeeld een ring met de vingerafdruk van je partner of familielid zodat je deze persoon altijd een beetje bij je draagt en zorg ervoor dat de ander een ring heeft met jouw vingerafdruk.

Zilveren gegraveerde ringen met Tekening

Ook een tekening is mogelijk. Iets wat je zelf hebt gemaakt of wat iemand anders voor je heeft getekend. De mogelijkheden zijn eindeloos.