WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Zilveren gegraveerde vingerafdrukhangers

Hangers zijn een leuk accessoires, bijvoorbeeld aan een ketting of aan een ringetje waarna je het ergens anders aan kunt hangen.

Wat pas echt waardevol is, is een persoonlijke hanger. Een persoonlijke hanger is een uniek sieraad, er is er maar 1 van. Je kan ervoor kiezen om zo’n hanger voor jezelf te laten maken, maar ze zijn ook heel geschikt als geschenk aan een dierbare.

Er zijn verschillende soorten hangers waar je uit kunt kiezen. In eerst instantie worden de hangers geleverd met een zilveren ring (zonder ketting) waardoor je zelf een mooie plek kan kiezen waar je de hanger aan hangt.

Maar als je graag een bijpassende ketting wilt hebben kan dit natuurlijk ook, wij zorgen dan voor een mooie ketting die perfect past bij de hanger. Voor de hanger kan je kiezen voor een glanzende of een matte afwerking.

Elke hanger die je bij ons besteld, is gemaakt van authentiek 925 sterling zilver.

We leveren sieraden van de hoogste kwaliteit.

Nadat je een zilveren hanger hebt gekozen, moet je gaan bedenken hoe je de hanger persoonlijk wilt maken. Dit gebeurt voornamelijk door in de hanger te graveren, dit is bij ons overigens geheel gratis.

Het persoonlijk maken van de hanger kan op een aantal manieren:

Zilveren gegraveerde hangers met vingerafdruk

Niks is zo persoonlijk als een vingerafdruk. Elke vingerafdruk is uniek, wat de hanger dus ook gelijk uniek maakt.

Kies bijvoorbeeld voor een hanger voor jezelf met de vingerafdruk van je partner of doe je ouders een hanger cadeau met een vingerafdruk van jezelf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zilveren gegraveerde vingerafdrukhangers met tekst

Ook tekst is mogelijk. Zoals een motto, quote of naam van een dierbare.
Met tekst kan je vaak kort maar krachtig een boodschap overbrengen.

Zilveren gegraveerde vingerafdrukhangers met een tekening of handschrift

Onze machine heeft ook de mogelijkheid om een tekening of handschrift te graveren in de hanger. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke tekening van je kinderen erin laten graveren.

Maak jouw hanger compleet

Ook combinaties van bovenstaande opties is mogelijk. Laat bijvoorbeeld aan de voorkant van de hanger een vingerafdruk graveren terwijl je op de achterkant voor een tekst kiest. Als je dit wilt, moet je kiezen voor de “extra gravering aan de achterkant” van de hanger. Als je vragen hebt over de mogelijkheden kan je altijd een berichtje doen.