WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Zilveren Gegraveerde hangers

Als je op zoek bent naar een sieraad dat mooi staat bij elke outfit, of het nou een alledaagse outfit is of voor een deftige gelegenheid, een hanger of ketting staat altijd mooi.
Nog mooier is het om een persoonlijke hanger te hebben, voor jezelf of als persoonlijk geschenk voor een dierbare.

Met ons assortiment streven we ernaar dat we voor iedereen een passende hanger hebben.
Als kleur van de emaillon kan je kiezen tussen: grijs, kastanjebruin, lila, groen en helderblauw.
Verder kan je kiezen uit twee soorten afwerkingen voor je hanger, een strakke glanzende afwerking of een elegantere matte afwerking. Welke soort hanger je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van echt 925 sterling zilver.
We garanderen dat we alleen de hoogste kwaliteit hangers leveren.

Een gegraveerde zilveren hanger is mooi voor jezelf, maar het is nog mooier als persoonlijk cadeau.
Je kan de hangers persoonlijk laten maken met bijvoorbeeld een foto of tekst.
Bij een gravering kan je ervoor kiezen om de gravering zwart te maken zodat het opvalt ten opzichte van het zilver, maar het is ook mogelijk om de tekst zilver te houden zodat het subtieler blijft.
Verder kan je de gravering aan de binnenkant laten zetten zodat het een geheim blijft of zet het aan de buitenkant als je juist de tekst wilt laten zien aan iedereen.
Graveren is bij ons trouwens geheel gratis. Hieronder een aantal mogelijkheden om de hanger persoonlijk te maken:

Zilveren gegraveerde hangers met foto


Niks is zo persoonlijk als een foto. Van je partner, je ouders, je kind, opa/oma, huisdier en ga zo maar door. Met een foto heb je altijd een herinnering dichtbij je.

Zilveren gegraveerde hangers met vingerafdruk


Als je liever geen foto bij je draagt en het iets subtieler wilt hebben, kan je kiezen voor een gravering van een vingerafdruk. Ook dit is als geschenk heel bijzonder en uniek en alleen jij en de gelukkige die het cadeau ontvangt weet van wie de vingerafdruk is.

Met tekst


Ook tekst is mogelijk. Je kan kiezen uit vier verschillende lettertypes. Hiermee kan je verschillende teksten in de hanger zetten, zoals iemands favoriete quote of psalm.

Met handschrift


Wat ook een mooie herinnering is aan iemand, is om het handschrift van deze persoon in de hanger te verwerken. We kunnen elk handschrift exact namaken dankzij ons vakmanschap en onze jaren ervaring.