WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?
20% korting!
Op voorraad

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Swarovski geboortesteen

Geboortestenen zijn prachtige aandenkens aan het mooiste moment van je leven: de dag dat je gezin een kind rijker werd. De stenen staan symbool voor de geboorte van je kind en zijn dan ook verkrijgbaar in de kleur van de geboortemaand – of in roze of blauw. Swarovski geboortestenen zijn bij ons te combineren met ons assortiment aan zilveren kettingen en andere mogelijkheden voor een prachtig gepersonaliseerd sieraad dat symbool staat voor jou en je kind.

Personaliseer jouw sieraad met Swarovski geboortestenen

Als je de geboortesteen voor je kind hebt uitgezocht, heb je natuurlijk nog niet meteen een gepersonaliseerd sieraad. Hiervoor heb je bij ons allerlei mogelijkheden. Ten eerste kies je de ketting die je wil. We hebben kettingen van rubber of kettingen van echt zilver, zodat je er zeker van bent dat je een sieraad hebt dat bij je past.

Zodra je de ketting hebt uitgezocht, kun je eventueel nog extra hangers kiezen uit ons brede assortiment. Deze hangers kunnen wij eventueel voor je graveren met bijvoorbeeld een foto, vingerafdruk, tekening of een tekst in je eigen handschrift. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk van je kind of de naam van je kind in het handschrift van je partner, zodat je je gezin altijd bij je kunt dragen. Wij zorgen er voor dat de extra hangers die je kiest meteen bevestigd worden aan je ketting, samen met je Swarovski geboortesteen!

Swarovski geboortestenen

Het is ook mogelijk om de geboortesteen los te bestellen. De steen wordt dan geleverd met een zilveren ringetje, zodat je hem zelf kunt combineren met een ketting of een armband. Ook kun je kiezen voor een uitvoering van je geboortesteen met een ‘clip-on’-systeem. Dit is een kliksysteem waarmee je de Swarovski geboortesteen zelf ergens aan vast kunt klikken. De geboortesteen wordt dan uiteraard niet geleverd met een ketting of armband, maar is zelf te combineren met een ketting of armband die je al hebt, of die je nog gaat kopen.

Gebruik je fantasie en stel zelf een prachtig persoonlijk sieraad samen met een Swarovski geboortesteen in de kleur van de geboortemaand van je kind!