WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Zilveren kettingen voor kinderen

Ook voor de allerkleinsten hebben wij prachtige sieraden in ons assortiment! Neem eens een kijkje door onze selectie aan zilveren kettingen en armbanden voor kinderen. Hier vind je niet alleen armbanden en kettingen, maar ook losse hangers en bedels die wij meteen vast aan je ketting of armband bevestigen.

Een prachtig persoonlijk sieraad voor je kind

Is je kind jarig of heb je iets anders te vieren? Bij ons vind je prachtige cadeaus voor kinderen die houden van sieraden! Al onze zilveren kettingen en armbanden zijn van zilver van de hoogste kwaliteit, 925 sterling. Bovendien staat op ieder sieraad een echtheidsteken en ons logo, zodat je kan zien dat je met echte kwaliteit te maken hebt. De armbanden en kettingen voor kinderen die wij in ons assortiment hebben, zijn afgestemd om kinderen van drie tot ongeveer tien jaar oud.

Onze sieraden zijn op allerlei manieren te personaliseren, zodat je altijd het perfecte sieraad voor je kind uit kunt zoeken. Allereerst kies je natuurlijk een mooie ketting of een mooie armband uit ons assortiment zilveren sieraden voor kinderen. Vervolgens kun je bedels, hangers of andere extra’s kiezen die wij voor jou aan het sieraad hangen. Tot slot kun je er nog voor kiezen de ketting, armband, bedel of hanger te laten graveren of anderzijds verder te laten personaliseren. Wij kunnen de sieraden namelijk nog persoonlijker maken met een foto, vingerafdruk, tekening of tekst!

Wat is er nou een mooier cadeau voor je kind dan een ketting of armband waar de naam of geboortedatum in gegraveerd staat? Of misschien een ketting met een hangertje waar een foto van de huisdier van je kind op te zien is? Alles is mogelijk met onze mooie persoonlijke sieraden!

Zoek vandaag nog een mooi persoonlijk cadeau uit voor je kind en bestel het bij ons. Wij bevestigen eventueel hangers of bedels die je hebt gekozen aan de armband of ketting van 925 sterling zilver en we graveren iets persoonlijks in het sieraad. Zo heb je het mooist mogelijke cadeau uitgezocht waar je kind nog jarenlang plezier aan zal beleven!