WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Zilveren breekharten

Als je iemand een cadeau moet geven, is er natuurlijk niets leuker dan een uniek en persoonlijk cadeau. Zo waarderen veel mensen het als je ze een sieraad cadeau doet. Dit is toch vaak een luxeproduct, zo laat je zien hoeveel je overhebt voor de persoon die het geschenk ontvangt. Wat nóg leuker is, is wanneer je een cadeau kan geven dat gesplitst is. De ontvanger krijgt het ene deel en je houdt zelf de andere. Zoals bijvoorbeeld zilveren breekharten.

Als je dit zilveren breekhart bestelt, kan je samen de bedel breken en krijg je twee helften van een hart. Een helft is voor jezelf en de ander is voor je partner, vriend, vriendin, je broer, je zus, noem maar op. Als je ver uit elkaar woont of elkaar gewoon niet zo vaak ziet, is een zilveren breekhart het perfecte cadeau. Je hoeft alleen maar even naar jouw helft te kijken en je wordt weer herinnerd aan de persoon met de andere helft.

Zo is een zilveren breekhart bijvoorbeeld het perfecte cadeau als iemand gaat verhuizen. Je ziet elkaar dan niet zo vaak meer, maar met een breekhart blijf je toch verbonden. Of wat nou als iemand naar op het buitenland gaat, om te verhuizen, voor een stage of voor vrijwilligerswerk bijvoorbeeld. Zo’n persoon kan best wel last krijgen van heimwee. Doe hem of haar dan een breekhart cadeau. Ondanks dat deze persoon dan in het buitenland zit, heeft hij of zij nog een verbinding met Nederland.

Dit zilveren breekhart bedeltje bevat aan beide helften bovenaan een oogje. Zo kan je jouw helft aan een ketting of armband bevestigen. Heb je zelf geen leuke bijpassende armband of ketting? Geen nood, ook die hebben we. In ons brede assortiment vind je veel kettingen of armbanden waar je de breekharten aan kunt hangen. Zo kan je jouw hartenhelft altijd bij je dragen.

De breekharten zijn te verkrijgen in twee maten, large en medium en ze zijn gemaakt van echt zilver (925 sterling).