WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, mijn naam is Ritesh.
Vragen of opmerkingen? Stel ze dan hier.
Waar u het meest in geïnteresseerd?
Welke prijsklasse past het best bij u?

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

Bedels en hangers

Een armband of een ketting is een tijdloos sieraad dat goed past bij eigenlijk elke outfit. Wil je je armband of ketting net dat extra beetje shine geven? Combineer je sieraad dan met een bedeltje of hanger. Er zijn heel veel mogelijkheden om mee te combineren. Losse onderdelen die je bij je ketting of hanger zou kunnen bestellen zijn bijvoorbeeld: zilveren bedeltjes, geboortesteen hangertjes, parelhangertjes of losse zilveren hangertjes die je aan je sieraad kunt laten bevestigen. Door voor een hanger of bedel te kiezen maak je je sieraad uniek en persoonlijk.

Als je een armband of ketting bestelt uit ons assortiment kan je er dus voor kiezen om een hanger of bedel erbij te bestellen. Deze hangers of bedels worden standaard geleverd met een zilveren ring. Als je de hanger of bedel graag wilt combineren met de armband of ketting, dan kan je dit van tevoren aangeven. Wij zorgen er dan voor dat het accessoire aan de armband of ketting bevestigd wordt. In plaats van een zilveren ringetje kan je ook kiezen voor een zogenaamde clip-on. Zo kan je zelf het bedeltje ergens aanklikken.

Bij ons heb je keuze uit een breed assortiment bedels, van klassiek zilver tot zoetwaterparels. Deze bedels kan je natuurlijk kopen voor jezelf, maar het is ook zeer geschikt als geschenk. We hebben ook een breed aanbod aan sieraden speciaal gemaakt voor kinderen. Zo kan je bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl ook een superleuke ketting samenstellen voor bijvoorbeeld je (kleind)kind. Onze sierlijke zilveren kinderkettingen zijn speciaal gemaakt voor de kleine prinsesjes, fijn en supersterk. Bedeltjes die leuk zijn voor je (klein)dochter zijn bijvoorbeeld een paddenstoel, balletschoen of een prinsessenkroontje. Maar ook letters zijn mogelijk, zo maak je het echt een persoonlijk cadeau. Vooral populair zijn de zoetwaterparelkettingen, een voor een handgeknoopt op zijde voor extra stevigheid. Elke ketting bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl is met de hand gemaakt waardoor goede kwaliteit gegarandeerd is.

Wil je het geschenk nog extra leuk maken? Dan kan je ook kiezen voor een cadeautasje. Voor de prinsesjes hebben we aantal wenskaarten ontworpen, speciaal voor verjaardagen met daarbij ook nog een blinkend bedeltje in de vorm van een cupcake. Welk meisje wordt daar nou niet vrolijk van?