Aparte Vriendschapsringen? Welke kies jij?

Uniek en persoonlijk

Gratis verzonden vanaf €39,95

Echt Zilver! (925/Sterling)

8 redenen om een aparte gegraveerde vriendschapsring cadeau te geven

Ben je op zoek naar aparte vriendschapsringen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Het hoeft niet meteen een verloving te zijn, waarom ga je niet eerst voor een vriendschapsring? Zo zien mensen dat jullie bij elkaar horen en hoef je niet meteen in het huwelijksbootje te stappen. Maar ook voor vriendinnen of vrienden zijn aparte vriendschapsringen een heel leuk en origineel idee! Hieronder volgen een aantal redenen waarom je een aparte vriendschapsring cadeau zou moeten doen. Het wordt altijd erg gewaardeerd!

  1. Een aparte vriendschapsring is origineel en een blijk van liefde, op wat voor manier dan ook.
  2. Er kan een mooie betekenisvolle tekst in de ring gegraveerd worden, of zelfs je vingerafdruk! Deze graveringen zijn gratis en geven een persoonlijke touch aan je cadeau. Vooral met een vingerafdruk draag je je geliefde altijd bij je.
  3. Het hoeven geen standaard teksten te zijn die op de aparte vriendschapsringen komen te staan. Maak het zo persoonlijk als je zelf wilt. 
  4. Een aparte vriendschapsring past altijd. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in de maten 15 tot 23.
    Altijd het juiste ringmaat.
  5. De gravering geschiedt in 1 van onze 4 prachtige lettertypes. Kies er maar eentje uit. Er zit altijd wel iets moois bij wat aan jouw smaak voldoet. Bovendien kun je kiezen tussen een matte of glanzende afwerking van de aparte vriendschapsring, waardoor je hem dus altijd laat stralen!
  6. Wij leggen veel waarde op kwaliteitsproducten. Al onze ringen bestaan dan ook uit 1ste kwaliteit zilver (925 – Sterling).
  7. De tekst kan helemaal naar wens worden gegraveerd. Alles in hoofdletters, alles in kleine letters, met of zonder spaties, alles kan!
  8. De aparte vriendschapsring wordt gratis verzonden, maak je dus geen zorgen over de verzendkosten en laat de ring helemaal naar wens maken.

Je ziet dus, het geven van een aparte vriendschapsring als cadeau heeft alleen maar voordelen, en ziet er nog eens prachtig uit om de vinger van die speciale persoon. Hierdoor maak je een prachtig gebaar en de gravering als ook de verzending van de ring is zelfs helemaal gratis! 1 ding is zeker, met aparte vriendschapsringen tover je áltijd een brede lach op iemands gezicht. Onze klantgerichte service en onze ervaring zorgen voor een prachtig eindproduct, waarmee jij als klant iemand heel gelukkig kan maken. 

Je kunt wel regelmatig een bos bloemen kopen, maar die verwelken en je hebt dus niets blijvends. Door aparte vriendschapsringen te kopen heb je een origineel cadeau, dat voor altijd meegaat en waar je geliefde ontzettend blij mee is. Het kan aan iedereen worden laten zien en het straalt met liefde.

Ook zo een aparte vriendschapsring kado geven?
Klik hier om te beginnen.